Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جلسهٔ اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با کارگران هفت‌تپه، بسیج امیرکبیر ضمن اعلام همدردی با نمایندگان کارگران، درباره وضعیت شرکت به گفتگو پرداخت.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در میزگردی که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با نمایندگان کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه برگزار شد، کارگران گفتند: در جلسه روز چهارشنبه ما با کمیسیون اصل 90، شریعتی، استاندار خوزستان، شاه کرمی، معاون وزارت کار، نماینده وزارت اطلاعات و همچنین صالح، رئیس سازمان خصوصی‌سازی نیز حضور داشتند و ما از اظهارات نمایندگان دولت و سازمان خصوصی‌سازی گله مندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نمایندگان کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه در ادامه گفتند: در حالی که کارگران ۴ ماه حقوق معوقه دارند، در کمال تعجب نماینده وزارت کار ادعا کرد کارگران ۲ ماه حقوق معوقه دارند. همچنین نماینده وزارت اطلاعات، آقای شاه‌کرمی، و آقای صالح منکر عدم اهلیت امید اسدبیگی، مدیرعامل شرکت هفت تپه شدند.

 

کارگران شرکت هفت‌تپه مطرح کردند که راضی به حضور و صحبت‌ استاندار خوزستان نبودند؛ زیرا از عدم حضور ایشان بین کارگرانِ معترض در ۲ ماه اخیر گله‌مند بودند و به همین منظور استاندار جلسه را قبل از پایان ترک کرد!

 

نماینده کارگران گفتند: در جلسه روز چهارشنبه مطرح شد که با ضمانت وزارت کار، دو ماه حقوق معوقه کارگران پرداخت می‌شود اما همانجا نماینده وزارت کار مطرح کرد که ما ضمانت نمیدهیم و صرفا پیگیری می‌کنیم.


کارگران در ادامه گفتند: به دستور شخص آیت الله رئیسی حساب‌های متهم اسدبیگی برای پرداخت حقوق معوقه اردیبهشت و خرداد باز خواهد شد و امید است که حقوق معوقه آنان پرداخت شود. رئیس سازمان خصوصی سازی مسئولیت خلع ید مدیرعامل متهم شرکت هفت‌تپه را گردن نمی‌گیرد و هر بار بهانه‌ای آورده و می‌گوید که مسئولیت این کار یا با سران قواست یا قوه قضائیه و خود مسئولیت هیچ کاری را به عهده نمی‌گیرد. 

 

در این جلسه کارگران مطرح کردند: تنها خواسته ما کارگران بررسی وضعیت واگذاری شرکت و خلع ید آقایان اسدبیگی و همچنین برگشت به کار کارگران اخراجی و همچنین پرداخت حقوق معوقه‌شان است و اعتراضات و اعتصابات خود را تا زمان نتیجه دادن مسئله در چارچوب قانونی پییگری و جلو خواهند برد. مسئله‌ای که در این میان همیشه مطرح می‌شود این است که به ما کارگران که چیزی جز حق خود را مطالبه نمی‌کنیم، برچسب امنیتی و ضدانقلاب بودن می‌زنند و این ما را آزار می‌دهند. در صورتی که ما پایبند به قوانین کشور هستیم و تمام اعتراضات خود را در چارچوب و محدوده مشخص انجام می‌دهیم و هیچ‌گاه کارهای هنجارشکنانه و خارج از عرف انجام نخواهیم داد.

 

نماینده کارگران در پایان گفتند: راه‌حل نهایی برای بهبود وضعیت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه این است که کارخانه به شرکت نیشکر و صنایع جانبی که تخصص اداره و مدیریت هفت تپه را دارد، واگذار شود. راه‌حل‌های دیگر مثل برگرداندن به دولت یا واگذاری به اشخاص دیگر مشکل را حل نخواهد کرد و شاید وضعیت شرکت را نیز بدتر هم بکند.

 

همچینن در این جلسه اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با تأکید بر کارهای انجام گرفته خود در زمینه حل مسائل و مشکلات شرکت و کارگران شرکت هفت‌تپه اظهار کردند: برای تسریع در روند پرونده متهم اسدبیگی و همچینن تعین تکلیف قانونی شرکت، جلساتی را برخی از اعضای قوه قضائیه داشته‌ایم و صحبت‌‌های زیادی را مطرح کرده‌ایم. همچنین تمام خواسته‌های به حق کارگران درمورد خلع ید را به گوش مسئولین پرونده و وقوه قضائیه رساندیم و آنان نیز قول همکاری و پیگیری جدی‌تر مسئله را داده‌اند.

 

اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با تأکید بر اینکه پیگیر بحث حقوق و معیشت کارگران هستند، گفتند: طی جلساتی که بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر با بنیاد مستضعفان داشته‌اند، قرار بر این شد که تعداد کارگرانی که واقعا مستحق دریافت بسته‌‌های معیشتی هستند، آماده شده و به تعداد آنان بسته‌هایی تحویل کارگران شود. 

 

در پایان بسیج دانشجویی امیرکبیر قول پیگیری خواسته‌ها و مطالبات کارگران را مثل گذشته و با جدیت بیشتر عنوان و اعلام کرد تا پایان به نتیجه رسیدن وضعیت شرکت در کنار کارگران خواهد ماند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر نماینده وزارت کارگران شرکت شرکت هفت تپه حقوق معوقه وزارت کار خلع ید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۶۹۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی بروجرد از واگذاری کارخانه سامان کاشی شهرستان به هیات حمایت از صنایع، توسط اداره تصفیه امور ورشکستگی خبر داد.

عباس گودرزی امروز سیزدهم اردیبهشت‌ماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پیرو تصمیم اداره تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه جهت ارجاع پرونده سامان کاشی به هیات حمایت از صنایع، این واحد صنعتی با حضور نمایندگان و رئیس هیات و معاون اقتصادی استاندار و نماینده دادستان و جمعی از مسئولان ذیربط در محل فرمانداری بروجرد به هیات، تحویل داده شد.

وی خاطرنشان کرد: این اقدام که قرار بود بعد از جلسات متعدد با مالک کارخانه و پس از اتمام حجت‌های گوناگون و پیگیری‌های مستمر، در سال ۱۴۰۰ انجام شود و در محل کمیسیون اجتماعی هم با حضور مدیرکل تصفیه امور ورشکستگی صورتجلسه کردیم که چنانچه تا ۳۰ تیر ۱۴۰۰ کارخانه روشن نشود آن واحد صنعتی جهت احیاء واگذار خواهد شد.

گودرزی ادامه داد: اما اکنون بعد از چند سال، کارشناسان خبره هیات حمایت از صنایع، رسما پیشرفت پروژه را ۶۰ درصد اعلام کرده‌اند و این یعنی اینکه، ایهاالناس؛ کارگران مظلوم و بیچاره و کارکشته سامان کاشی، در آن روزها که بر سر می‌زدند و کسی صدایشان را نمی‌شنید درست می‌گفتند.

وی تصریح کرد: اما امروز با عبور از همه موانع، اداره تصفیه، تصمیم خود را اجرایی کرد و این واحد صنعتی را به هیات مذکور برای حفظ اشتغال و تداوم تولید واگذار کرد.

این نماینده ادامه داد: امیدوارم با حمایت مسئولان اجرایی و استاندار و فرماندار و همچنین حمایت‌های حکیمانه امام جمعه بروجرد که مسائل اشتغال و صنعت را مورد مداقه قرار می‌دهد شاهد تسریع در پرداخت بدهی، رفع موانع، به روزرسانی کارخانه و رونق تولید و اشتغال در آن کارخانه باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • تکذیب خبر اخراج کارگران شرکت حریر خوزستان
  • دیدار رئیس قوه قضاییه با هزار نفر از کارگران در هرمزگان
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • اژه‌ای: حکومت وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • منع نمایندگان هیات مدیره شرکت‌های دولتی از داوطلبی مجلس
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد